Lauantai 27.2. 17:00 VS.

KIRVESLIVE

Tappara tuo kaikille sidosryhmäläisilleen tarjolle uuden tavan seurata joukkueen edesottamuksia sekä päästä kiinni joukkueen arkeen. Studioisäntänä toimii Kirvescast -sarjasta tuttu Juha Kivelä. Lisäksi jokaisessa lähetyksessä on paikalla asiantuntijavieras. Lähetykset tuotetaan suorina lähetyksinä Hakametsästä aina Tapparan kotiottelupäivinä.

Arkiotteluissa (ma-pe) lähetys alkaa klo 17:45 ja kestää aina ottelun päättymiseen saakka! Ohjelmaa on luvassa ennen ottelua, erätauoilla sekä vielä ottelun jälkeen. Ottelun ollessa käynnissä lähetyksessä ei ole live-sisältöä tarjolla. Ottelua voit seurata suorana CMorella.

Viikonloppuisin lähetys alkaa klo 16:15 (kun ottelu alkaa klo 17).

Tulemme tarjoamaan jatkossa kaikki lähetykset ilmaiseksi! Lähetykset näkee Tapparan YouTube-kanavalta: youtube.com/tapparaofficial


  • Ke 24.2. Tappara-Jyp Klo 17:45 (Ville Nieminen)
    Tästä Tappara - JYP lähetykseen

  • La 27.2. Tappara-SaiPa Klo 16:15 (Tuukka Mäntylä)
  • Ke 03.3. Tappara-KooKoo Klo 17:45
  • La 06.3. Tappara-Sport Klo 16:15
  • Pe 12.3. Tappara-KalPa Klo 17:45
  • Ti 16.3. Tappara-TPS Klo 17:45FAQ:

Näkyykö KirvesLivessä myös itse illan liigaottelu?
Ei. KirvesLive pureutuu aiheeseen ennen ottelua, erätauoilla sekä ottelun jälkeen.

Montako KirvesLive lähetystä on luvassa?
Tulemme tarjoamaan KirvesLive lähetyksiä niin kauan, kuin rajoitukset eivät salli yleisön saapumista ottelutapahtumaan.

Kauanko yksi lähetys kestää?
Jokainen lähetys toteutetaan suorana lähetyksenä Hakametsästä, ja lähetyksen kokonaiskesto on n. 3 tuntia. Otathan huomioon että pelin ollessa käynnissä ei KirvesLivessä ole live-sisältöä tarjolla.

Livelähetykset toteutetaan yhteistyössä Tamperelaisen Kipinä Filmsin kanssa. Kipinä Films tuottaa tarinalliset ja mieleenpainuvat videot joka tarpeeseen: mainosvideot, yritysvideot, dokumentit ja sosiaalisen median videot kaikissa muodoissaan. Kipinä Films palvelee yrityksiä, brändejä, toimistoja, järjestöjä ja startuppeja – oli toimialasi mikä tahansa, saat viestisi kuuluviin varmasti parhaiten videon avulla.


​​​​​​​