Tiistai 7.12. 19:00 VS.

SUORA LÄHETYS KLO 15:00 alkaen

KIRVESLIVE

Tappara tuo kaikille sidosryhmäläisilleen tarjolle uuden tavan seurata joukkueen edesottamuksia sekä päästä kiinni joukkueen arkeen. Studioisäntänä toimii Kirvescast -sarjasta tuttu Juha Kivelä. Lisäksi jokaisessa lähetyksessä on paikalla asiantuntijavieras. Lähetykset tuotetaan suorina lähetyksinä Hakametsästä aina Tapparan kotiottelupäivinä.

Ottelun ollessa käynnissä lähetyksessä on tarjolla Radio Cityn otteluselostus. Ottelua voit seurata suorana C More -suoratoistopalvelun kautta.
  • Ma 3.5. Tappara - Lukko klo 15:00

  FAQ:

  Näkyykö KirvesLivessä myös itse illan liigaottelu?
  Ei. KirvesLive pureutuu aiheeseen ennen ottelua, erätauoilla sekä ottelun jälkeen.

  Montako KirvesLive lähetystä on luvassa?
  Tulemme tarjoamaan KirvesLive lähetyksiä niin kauan, kuin rajoitukset eivät salli yleisön saapumista ottelutapahtumaan.

  Kauanko yksi lähetys kestää?
  Jokainen lähetys toteutetaan suorana lähetyksenä Hakametsästä, ja lähetyksen kokonaiskesto on n. 3 tuntia. Otathan huomioon että pelin ollessa käynnissä ei KirvesLivessä ole live-sisältöä tarjolla.

  Livelähetykset toteutetaan yhteistyössä Tamperelaisen Kipinä Filmsin kanssa. Kipinä Films tuottaa tarinalliset ja mieleenpainuvat videot joka tarpeeseen: mainosvideot, yritysvideot, dokumentit ja sosiaalisen median videot kaikissa muodoissaan. Kipinä Films palvelee yrityksiä, brändejä, toimistoja, järjestöjä ja startuppeja – oli toimialasi mikä tahansa, saat viestisi kuuluviin varmasti parhaiten videon avulla.


  ​​​​​​​