Perjantai 7.8. 08:45 VS.

Kauden 2018-19 kausikortit nyt myynnissä

Tapparan tulevan kauden 2018-19 kausikortit ovat nyt myynnissä! Viime kauden kausikorttilaiset saavat lähipäivinä postissa kirjeen kausikorttiasioissa. Tutustu siihen tarkasti ja toimi ohjeiden mukaan. Samat tiedot löydät tietysti myös näiden nettisivujen kausikortti-osiosta. Sieltä löydät kevään playoff-korttilaisena myös playoff-kortista käyttämättä jääneen summan, joka vähennetään ensi kauden korttisi hinnasta.

Kannattajakausikorttilaiset voivat ja heidän ehdottomasti kannattaa maksaa korttinsa verkossa heinäkuun loppuun mennessä. Myös kortin osamaksumahdollisuus löytyy verkkopankkimaksun kautta. Heinäkuun jälkeen maksamatta olevista kannattajakausikorteista sekä kaikista normaalihintaisista kausikorteista lähetetään laskut elo-syyskuussa. Kun et ole tehnyt kausikortin peruutusta, niin paikkasi on varauksessa ja korttisi aktivoituna, vaikka lasku ei heti elokuun alussa postista kolahtaisikaan. Kausikorteilla pääsee myös elo-syyskuun CHL-kotipeleihin (myös siinä tapauksessa, jos lasku ei olisi ehtinyt vielä saapua tai sen eräpäivä mennä).

Voit maksaa kausikorttisi myös käteisellä tai kokonaan tai osittain erilaisilla kulttuuri- ja virikesetelimaksuvaihtoehdoilla. Siinä tapauksessa käy Tapparan toimistolla kesäkuun 29. päivään mennessä. Voit tehdä niin, vaikket laskua ole vielä saanutkaan.

Mikäli haluat peruuttaa kausikorttisi kestotilauksen, toimita kirjallinen peruutus 15.6.2018 mennessä Tapparan toimistolle. Ilmoitus sähköpostilla osoitteeseen kausikortti@tappara.fi kelpaa hyvin.

Tervetuloa Tapparan pelikauteen 2018-2019!