fbpx

Lauantaina KalPaa vastaan A-nuorissa, alumneissa ja Liigassa – ja nimmarinjako!

Uutiset tarjoaa:

Lauantaina 5.1. Hakametsässä pelataan Tapparan ja maailman perinteikkäimmän seurajoukkueturnauksen Spengler Cupin ensimmäisen suomalaismestarin KalPan välinen Liiga-ottelu, mutta mukana on myös muuta!

Tappara ja KalPa kohtaavat A-nuorten SM-liigan ottelulla jo klo 12.30. Tähän otteluun on vapaa pääsy.

Ottelulippua tarvitaan klo 15 alkaen, kun Tapparan ja KalPan takavuosien tähtien alumnijoukkueet kohtaavat toisensa. Alumniotteluun pääsee liigaottelun lipulla tai kausikortilla. Tapparan joukkueen päivitettyyn kokoonpanoon on ilmoitettu Juha Helminen, Kari Heikkinen, Johannes Alanen, Kalle Viita, Teemu Aalto, Lasse Litma, Jukka Piirinen, Mika Salonen, Pekka Suoniemi, Arto Kulmala, Antti Savolainen, Samuli Rautio, Lasse Aho, Juha Silvennoinen, Keijo Männistö, Markus Oijennus ja Harri Laurila. KalPan alustavaan nimilistaan on ilmoitettu Jani Väänänen, Eetu Qvist, Henri Huohvanainen, Jukka Oksanen, Hannu Oksanen, Timo Järvinen, Jari Pulliainen, Simo Vidgren, Juha Rajala, Petteri Leskinen, Kimmo Ahonen, Jermu Pisto, Mikko Tavi, Juha Jokiharju.

Liiga-ottelun jälkeen puolet Tapparan liigajoukkueesta nousee Hakametsän hallin A-käytävälle jakamaan nimikirjoituksia. Toinen puolikas on vuorossa viikkoa myöhemmin 12.1. Kummassakin tapahtumassa on jaossa pelaajakorttivihkosia, joihin nimmarit voi kerätä.

Ensimmäiseen nimmaripuoliskoon ovat valikoituneet Niklas Bäckström, Kimmo Rautiainen, Tuukka Mäntylä, Ben Blood, Otso Rantakari, Juho Rautanen, Matti Järvinen, Patrik Puistola, Jere Karjalainen, Kristian Tanus, Kasper Simontaival, Jan-Mikael Järvinen, Joona Luoto, Antti Erkinjuntti ja Anton Levtchi. Huom! Muutokset nimilistassa mahdollisia mm. LeKi-pelikomennusten takia!