fbpx
Otteluraportin tarjoaa:

Heljangon nollapeli toi Tapparalle pisteet

  • Raportti

Tappara – Jukurit       2-0 (1-0, 0-0, 1-0)

Tappara ja Jukurit alkoivat pikkuhiljaa lopetella runkosarjaa Hakametsässä viidenneksi viimeisen kierroksen ottelussa, jossa Jukureilla ei enää ollut sarjapanosta. Tapparalla sellaista vielä oli ja se voitti pelin lopulta 2-0.

Tomáš Záborský iski kauden 15:nnen maalinsa ja oli syöttäjänä joukkueen toisessa maalissa. Se toinen oli Niko Ojamäen kauden 21:s osuma. Maalissa jatkoi Christian Heljanko, jolle nollapeli oli kauden viides. Torjuntoja hänelle kertyi vain yhdeksän!

Tapparan erä. Jukurit oli vielä alkuminuuteilla pelissä kiinni, mutta erän vanhetessa Tapparan hallinta tuli yhä selvemmäksi. Yhden maalin kirvesrinnat saivat aikaiseksi, kun Záborský pääsi etukulmalta vippaamaan kiekon ohi Sami Rajaniemen Jarkko Malisen ovelasta syötöstä. Erän ainoa ylivoimapeli meni Jukureille, mutta siitä ei vaarallisia tilanteita syntynyt.

Toisessa erässä Tappara piti kiekkoa, piti kiekkoa ja piti kiekkoa, mutta päämäärä ei näyttänyt olevan maalinteko. Kaikesta Tapparan hallinnasta huolimatta Heljangolle kirjattiin erässä enemmän torjuntoja kuin Jukurien Rajaniemelle. Erä päättyi maalittomana.

Ylivoima ei toiminut Tapparalla kolmannenkaan erän alussa. Sen jälkeen Jukurit lähti hakemaan tasoitusmaalia aktiivismmalla hyökkäyspelaamisella, mutta Tapparakin puolusti niin hyvin, ettei vierailla ollut oikein tilanteita tasoitukselleen. Puolitoista minuuttia ennen loppua Jukurit otti maalivahdin pois. Yritys päättyi kolme sekuntia ennen loppua Ojamäen tyhjiin lyömään osumaan.

Tapparan toiseksi viimeinen runkosarjakotiottelu pelataan keskiviikkona, vastassa silloin Liigassa viimeiselle sijalle jäävä Ässät. Liput peliin Ticketmasterista.

Ottelukuvia tulossa

Ottelun tilastot

Liiga 2.3.2019
Tappara – Jukurit       2-0 (1-0, 0-0, 1-0)

1. erä:
07:15 1-0 Tomáš Záborský (Jarkko Malinen, Teemu Suhonen)

2. erä:
Maaliton

3. erä:
59:57 2-0 Niko Ojamäki (Záborský) tm

Jäähyt:
Tappara 3 x 2 min
(Malinen, Mäntylä, Luoto)
Jukurit 2 x 2 min

Maalivahdit:
Christian Heljanko, Tappara 2+5+2=9
Sami Rajaniemi, Jukurit 8+4+6=18, pois 58:26-59:57

Erotuomarit: Jani Luoma-aho – Jari Suorsa

Yleisöä: 4762

Alumnien tähdet:
1. tähti: Záborský, Tappara
2. tähti: Jan-Mikael Järvinen, Tappara
3. tähti: Rajaniemi, Jukurit

Ottelun kokoonpano

Záborský-Malinen-Kuusela
JM.Järvinen-M.Järvinen-Ojamäki
Erkinjuntti-Jasu-Karjalainen
Luoto-Rauhala-Levtchi

Blood-Kemiläinen
Vittasmäki-Suhonen
Utunen-Mäntylä
Fälth

Heljanko
(Bäckström)

Uusimmat

Suosituimmat