Perjantai 7.8. 08:45 VS.

Tappara-päivä Hakametsässä 9.9.2018

Tappara-päivä on koittamassa taas reilun viikon päästä! Sunnuntaina 9.9. Hakametsän ykköshallissa tapahtuu!

Viime vuoden erinomaisten kokemusten jälkeen Tapparan liigajoukkueen sisäinen taitokisa tekee paluun. Kristian Kuuselan joukkue ottaa kovaa mittaa Tuukka Mäntylän tiimistä neljässä taitolajissa. Mukana myös nuorten haastajien joukkue potkimassa kokeneempiin kavereihin vauhtia ja tsemppiä. Lajeissa mitataan mm. laukauksen kovuutta ja tarkkuutta!

Kaukalossa tapahtuvan kamppailun lisäksi hallissa nähdään mm. Sparkling Stars ja Tapsu. Hallin ulkopuolella voit tutustua Tapparan Raviliiga-hevoseen Marschall Matchiin eli Sheriffiin! Hallissa Restelin ruoka- ja juomapisteet avoinna. Liigan uusi tv-kumppani Telia on paikalla kertomassa, kuinka Tapparan ottelut saa näkyviin tulevalla kaudella.

Tuttujen Tappara-äänten lisäksi taitokisaa juontamassa on Telian selostajakaartiin kuuluva Jani "Jantta" Alkio!

Aikataulu:

Hallin ovet avataan sunnuntaina klo 11. Hommat laitetaan käyntiin klo 12 ja isommalle vaihteelle taitokisan merkeissä pistetään klo 12.30. Kisa kestää n. klo 15 saakka

Tappara-päivään ja taitokisaan on vapaa pääsy!

Päivä huipentuu vielä Tapparan ja tšekkiläisen HC Oceláři Třinecin Champions Hockey League -otteluun, joka alkaa klo 19. Näihin CHL-peleihin pääset kausikortilla! Lippujakin myydään tottakai hallilla ja jo nyt Ticketmasterin verkkokaupassa ja ennakkomyyntipisteissä.

Hallin lipunmyynti on avoinna Tappara-päivän ajan klo 11-15 (ja tietysti myöhemmin ennen ottelua klo 18 alkaen). Lipunmyynnistä voi hankkia liput myös ennakolta tuleviin Liiga-peleihin, mm. paikallispeliavaukseen 14.9.!