fbpx

Tappara yhteistyöhön TUTO Hockeyn kanssa

Uutiset tarjoaa:

Tapparan ja TUTO Hockeyn edustusjoukkueet ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2019-2020. Yhteistyö mahdollistaa molempien organisaatioiden pelaajapolun jatkumon ja pitkäjänteisen pelaajien kehittämisen. Sopimuksen myötä TUTO:n mestissääntöjen mukaiset lainakiintiöpaikat täytetään ensisijaisesti Tapparan pelaajilla.

Monelle Tapparan ja TUTO:n nuorelle pelaajalle nousu A-nuorista tai Mestiksestä Liigaan vaatii laadukasta harjoittelua ja pelaamista miesten sarjassa. TUTO tarjoaa tähän erinomaisen kasvualustan yhdessä Suomen parhaissa Mestis-organisaatioissa. Tappara tarjoaa TUTO:n pelaajille luonnollisen reitin nousta pelaamaan liigatasolle ja selkeän näkymän matkalla jääkiekkoammattilaiseksi. Sopimus mahdollistaa yhteistyön myös muiden seurojen kanssa.

– Kahden huippuorganisaation yhteistyö palvelee ennen kaikkea molempien seurojen nuoria pelaajia, jotka ovat valmiita harjoittelemaan ja kehittymään huippujääkiekkoilijoiksi. Jo nyt sovittuja yhteistyöpelaajia ovat puolustaja Jere Rouhiainen sekä hyökkääjä Juho Mäkelä, jotka TUTO:n sopimuspelaajina ovat Tapparan testattavina harjoituskauden alkaessa. Lähtökohta sopimukseen on se, että pelaajaliikenteestä sovitaan yhteistyössä seurojen urheilujohtajien kesken.

Jussi Tapola, Tappara
Elmo Aittola, TUTO Hockey