fbpx

Revanssimieli nyt vierasjoukkueella

Otteluraportin tarjoaa:
Tappara
Trinec
su 9.9. klo 19:00

Champions Hockey Leaguen E-alkulohkon neljänsien otteluiden vuoro on tänään sunnuntai-iltana Tappara-päivän jälkeen. Tappara lähtee ottelukierrokselle lohkojohdossa ja saa vastaansa neljännellä eli viimeisellä sijalla olevan tšekkiläisen HC Oceláři Třinecin.

Lohkossa Tapparalla on kolmen ottelun jälkeen seitsemän pistettä, ruotsalaisella Djurgårdenilla viisi, ja norjalainen Storhamar sekä Oceláři ovat kolmessa pisteessä. Kaksi parasta etenee pudotuspeleihin. Tämän illan jälkeen lohkossa pelataan vielä kaksi ottelukierrosta.

Tappara siis kohtasi illan vastustajansa viikko sitten Třinecissä. Silloin Tapparalla etenkin toisessa erässä onnistui maalinteon suhteen kaikki ja se voitti ottelun lopulta isoin numeroin 8-2. Kokonaisuudessaan peli ei ollut ihan niin selvä, vaan se olisi voinut lähteä alkuminuuteilla eri suuntaankin Ocelářin kovan painostuksen alla. Jos siis Tapparalla oli toissapäivänä kalavelkojen maksun paikka Storhamarille, niin nyt tuo revanssihenki on vierasjoukkueen puolella tänään!

Kyllä ne numerot viimeksi meitä mairittelivat. Teimme siinä yhdessä kohtaa joka laukauksesta maalin. Se oli sellainen peli, ettei nyt tarvitse kyllä yhtään pedata siihen. Trinecissä on taitavia pelaajia ja se on aika fyysinen joukkue. Kun mennään taas pieneen kaukaloon, kuten tässä melkein joka matsissa, niin tulee kyllä vaativa peli, Tapparan päävalmentaja Jukka Rautakorpi ennakoi.

Oceláři hävisi silloin avausviikonloppuna Tapparan lisäksi myös Djurgårdenille kotonaan rumasti 1-6. Viime perjantaiksi se oli kuitenkin saanut tehtyä ryhtiliikkeen ja ilmoittautui mukaan kamppailuun jatkopaikasta, kun se voitti Ruotsissa Djurgårdenin nyt 4-3. Se oli tappiolla vielä päätöserän puolivälinkin jälkeen, mutta teki pelin kaksi viimeistä maalia, joista voittomaali syntyi kaksi minuuttia ennen loppua.

Tsekkiläisten Top Scorer on vasta kaksi peliä pelannut Vladimir Dravecký, jolla on kolme tehopistettä (1+2). Joukkueen ainoa kahden maalin mies on Aron Chmielewski, joka osui Tapparaakin vastaan. Maalissa Šimon Hrubec on ollut ykkösvalinta. Tappara vastaan viikko sitten aoitti Peter Hamerlík, mutta puolen pelin ja viiden takaiskun jälkeen vaihtopenkki kutsui.


Otso Rantakarin lyöntilaukaus nähdään tänään pelin lisäksi myös Tappara-päivän kovimman laukauksen kisassa!

Tapparan parhaana pistemiehenä jatkaa Jarkko Malinen, jolla on kolmessa pelissä jo seitsemän syöttöpistettä. Kaikissa peleissä maalinteossa onnistunut Juhani Jasu on viidessä pelissä (3+2). Neljän pisteen miehiä löytyy viisi: Tomáš Záborský, Otto Rauhala, Jere Karjalainen, toinen kolmen maalin mies Niko Ojamäki sekä parhaana puolustajana Valtteri Kemiläinen. Maalissa Niklas Bäckström ja Christian Heljanko ovat vuorotelleet. Jos sama tahti jatkuu, tänään on Heljangon vuoro.

Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 19. Peli kuuluu kausikorttiin. Irtoliput Ticketmasterista alkaen 10 euroa.

Lippuja voi ostaa hallilta jo päivällä, sillä klo 12 Hakametsässä starttaa Tappara-päivä, jossa illalla CHL-kaukalossa vääntävät pelaajat ottavat toisistaan mittaa leikkimielisemmin taitokisassa. Kahdessa ryhmässä, Team Kuuselassa ja Team Mäntylässä, kisaavat konkarit saavat haastajikseen nuoria nälkäisiä pelaajia, mm. Kristian Tanuksen, Patrik Puistolan, Sami Moilasen, Kasper Simontaipaleen ja Hugo Hašin! Tappara-päivään on vapaa pääsy.

Tero Aalto (Kuvat: & Saana Hakala /CHL)

Hakametsässä sunnuntaina

Ottelun alkamisaika:
19:00

Hallin ovet auki:
18:00

Lipunmyynti auki:
17:30

Tapparan toimisto auki:
Kiinni

Hanki liput ennakkoon Ticketmasterista!

Tappara-päivä Hakametsässä jo klo 12 alkaen! Taitokisa liigajoukkueen pelaajien kesken.
Vapaa pääsy!

Uusimmat

Suosituimmat