fbpx

Sebastian Repo: “Joukkueessa valtavasti voimaa!”

Uutiset tarjoaa:

Tappara voitti tänään neljännen kerran yhtä monessa semifinaalipelissä ja eteni taas kerran finaaleihin. Kyseessä on jo kuudes kerta putkeen, kun kirvesrinnat pääsevät pelaamaan kullasta – kyseessä on peräkkäisten finaalipaikkojen ennätys. Tappara-hyökkääjä Sebastian Revollekin tulee nyt toinen finaalikevät putkeen. Tänään Sebu oli kovassa vireessä keräten 1+2, kun Tappara ja TPS vetivät vähän hurlumheitä loppulukemiin 6-5.

– Oli paljon tapahtumia puolin ja toisin. Vähän vaikean kautta tehtiin tää itselle, mutta kyllä toi kertoo siitä, että tässä jengissä on paljon voimaa. Tullaan takaa ohi ja vaikka kaveri tulee rinnalle, niin pystytään vielä hoitaan jatkoajalla, Sebastian kehui.

– Huikeet fiilikset finaalipaikasta totta kai. Hienoa ylipäänsä päästä pelaan näitä pelejä, ja nyt kun pääsee taas jahtaamaan kultaa, niin mahtavat fiilikset. Pitää kuitenkin muistaa, että matka on vielä kesken.

Tappara siis pudotti TPS:n NHL-termein sanottuna “sweepillä”, eli ei antanut turkulaisille yhtään voittoa. 4-0 -sarjalukemissa on mukana yllätystäkin, sillä runkosarjassa Tappara ei onnistunut kukistamaan TPS:ää kertaakaan.

– Lukemat ei ehkä kerro ihan totuutta, TPS oli kyllä erinomainen joukkue. Mutta me oltiin ratkaisuhetkillä henkisesti vahvempia, Sebu kertoi sarjan ratkaisuksi.

Tässä vaiheessa joukkuekavereista Henrik Haapala otti haastattelutilanteen haltuunsa ja halusi ehdottomasti tietää Sebun jatkoajalla esittämistä kikoista, joiden myötä meinasi parikin kertaa verkko heilua ennen Jukka Peltolan iskemää ratkaisua.

– Mua on kuvailtu likaiseksi pelaajaksi. Mulla on aika likaiset kädet kyllä, Sebastian kuittasi.


Video: Eero Katajamäki