fbpx

Tapparan A-nuoret pelihommissa jo tällä viikolla

Uutiset tarjoaa:

Viime kaudella aina pronssiotteluun saakka yltänyt Tapparan A-nuorten joukkue aloittaa oman ottelurupeamansa jo tällä viikolla. Nuorten SM-liigan alkusarja alkaa jo elokuun lopussa, joten harjoituspelitkin on syytä aloittaa ajoissa. Huomenna torstaina Tappara pelaa Porissa Ässiä vastaan, ja ensimmäinen harjoituskotiottelu on perjantaina 3.8. Hakametsän kakkoshallissa Kärppiä vastaan. Ottelu alkaa jo klo 14, mutta ainakin kesälomalaisethan pääsevät hyvin korkkaamaan kiekkokautensa jo nyt!

Joukkueen uusiutuneen valmennustiimin johdossa päävalmentajana jatkaa Juha Juujärvi. Hän on erittäin tyytyväinen kesän harjoitustauolta palanneen joukkueen tekemiseen.

– Uusi valmennustiimi on tuonut mukavasti lisämausteita päivittäiseen tekemiseen. Tiiviin kevätjakson jälkeen suunniteltiin pelaajien kanssa omatoimiset harjoitusohjelmat. Omatoimijakson jälkeen tehtyjen testien perusteella harjoittelu oli onnistunut erinomaisesti, Juujärvi kiittelee.

A-nuorten harjoitusryhmä on kohtalaisen tiivis, sillä useat nuorten maajoukkuepelaajat harjoittelevat edelleen Tapparan liigajoukkueen mukana.

– Nyt alkaviin harjoituspeleihin ja tulevaan kauteen lähdetään viime kaudella hyväksi todetulla aktiivisella ilmeellä. Hienoa että joukkueen runkopelaajista useat jatkavat ja heiltä odotetaan samaa johtajuutta heti alusta alkaen, päävalmentaja Juujärvi kertoo.

Tapparan A-nuoret siis harjoitusottelussa Hakametsän kakkoshallissa ylihuomenna perjantaina klo 14 vastassaan viime kevään hopeajoukkue Kärpät. Otteluun on vapaa pääsy.

Nuorten SM-liigan alkusarja käynnistyy 29.8.