Tapparan semifinaalivastustajaksi HPK

Liigan neljä parasta joukkuetta ja samalla semifinaaliparit ovat selvinneet. Puolivälierissä Kärpät pudotti Ilveksen voitoin 4-0, Tappara Lukon samoin 4-0, HPK kukisti TPS:n 4-1 ja viimeisenä joukkueena välieriin tänään itsensä pelasi HIFK, joka pudotti Pelicansin voitoin 4-2. HPK ja HIFK kukistivat runkosarjassa itseään paremmin sijoittuneen joukkueen.

Semifinaaleissa runkosarjan voittaja saa vastaansa kuutospaikalta mukaan päässeen HIFK:n. Toisessa parissa runkosarjan kakkonen Tappara saa vastaansa viidenneksi sijoittuneen HPK:n.

Tämän kauden runkosarjan neljässä keskinäisessä pelissä kumpikin voitti kotiottelunsa, Tappara Hakametsässä 2-1 ja 4-1, HPK Hämeenlinnassa 2-1 (vl-kisan jälkeen) ja 3-1. Viimeksi joukkueet ovat kohdanneet toisensa playoffeissa vuonna 2003, silloinkin semifinaaleissa. Tappara meni silloin finaaleihin voitoin 3-2.

Kärpät ja HIFK aloittavat oman sarjansa keskiviikkona. Tapparan ja HPK:n ensimmäinen peli pelataan torstaina 4.4. Hakametsässä. Tapparan toinen jo varmistunut kotipeli on tiistaina 9.4.

Liput semifinaaleihin myynnissä Ticketmasterissa. Kysy paikkoja myös VIP-tilaisuuksiin!