Rekry: Verkkokauppatyöntekijä - Tappara Sport Oy

Tappara Sport Oy myy Tappara Shop -nimellä Suomen menestyneimmän jääkiekkoseuran fanituotteita verkkokaupassa, ottelutapahtumissa ja myymälässä. Vuosittain Tappara Shop myy kymmeniätuhansia tuotteita laajasta valikoimastaan ollen johtava seurafanituotteiden myyjä Suomessa. Verkkokaupassa www.tapparashop.fi pääset tutustumaan tarkemmin laajaan fanituotteiden valikoimaan.

Tappara Sport Oy on Tapparan tytäryhtiö, joka on 100 % Tamhockey Oy:n omistama. Tapparan visiona on olla Suomen arvokkain, kansainvälisen tason urheiluviihdebrändi ja fanituotteet ovat tärkeässä osassa vision toteuttamisessa. Tappara on Suomen menestynein jääkiekkoseura, jolla on 20 Suomen mestaruutta, viimeisimpänä vuosilta 2022, 2023 ja 2024 sekä Euroopan mestaruus vuodelta 2023. Tapparan kotihallina toimii Nokia Arena, jonne mahtuu 12 700 katsojaa.

Verkkokauppatyöntekijänä työtehtäväsi pitävät sisällään asiakaspalvelua, tilausten käsittelyä, tuotteiden pakkaamista ja varastonhallintaa sekä erilaisia verkkokaupan ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä. Tehtävässä tulet osallistumaan myös Nokia Arenalla järjestettäviin ottelutapahtumiin, missä edistät fanituotteiden myyntiä yhdessä muun tiimin kanssa.

Tehtävässä menestyt mainiosti, mikäli kykenet työskentelemään sekä asiakaspalvelun parissa että varaston puolella. Asiakaspalvelutilanteissa sinulta vaaditaan erinomaisia sosiaalisia taitoja ja positiivista asennetta. Verkkokaupan toiminnasta vastaaminen vaatii sinulta järjestelmällisyyttä, ongelmanratkaisukykyä ja tarkkuutta, varaston puolella taas sinulta odotetaan omatoimisuutta ja hyvää fyysistä kuntoa, sillä työhön sisältyy välillä painavien lähetysten vastaanottamista ja lähettämistä.

Tehtävässä eduksi on, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta verkkokauppaliiketoiminnasta. Vaikka et olisi työskennellyt aikaisemmin verkkokaupan parissa, sinulta vaaditaan kuitenkin jonkin verran verkkokaupan- ja tuotteiden teknisen toiminnan tuntemusta.

Työtehtävä on vakituinen ja kokoaikainen, työaika arkisin klo 9-16 (lyhennetty työaika, jolla kompensoidaan ottelutapahtumissa kertyvää tuntimäärää) ja lisäksi tehtävässä vaaditaan osallistumista kauden aikana tapahtuviin ilta- ja viikonloppupainotteisiin ottelutapahtumiin. Tehtävässä on kaupanalan työehtosopimuksen mukainen kuukausipalkka. Toivoisimme, että voisit aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.9. 2024.

Mikäli työ jääkiekon fanituotteiden parissa kiinnostaa ja haluaisit päästä osaksi Tappara-perhettä, tämä voisi olla sinun paikkasi! ​​​​​​​


ValtaGroup toimii Tappara Sport Oy:n rekrytointikumppanina ja vastaa rekrytointiprosessista.

Lähetä hakemus valtagroup.fi-sivuston kautta 21.7.2024 mennessä.
Lisätietoja tästä tehtävästä voit kysellä ValtaGroupin asiantuntijoilta:

  • Hannele Könnömäki, hannele.konnomaki@valtagroup.fi, 044 033 9993
  • Anna Hirsimäki, anna.hirsimaki@valtagroup.fi, 050 382 2466


​​​​​​​Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Älä siis aikaile, vaan hae heti!

Kiitos, odotamme jo hakemustasi.Ottelukalenteri

Koti Vieras
Ma
Ti
Ke
To
Pe
La
Su